Locatie

Adres:
Meent 22a - 3011 JK Rotterdam
Tel: 010 - 2409215
E-Mail
Openingstijden:
Wo t/m Za: 11:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00
Ma en Di: gesloten

Waar is songs for sale te vinden?
Songs For Sale ligt in het centrum van Rotterdam.
De Meent is een lange winkelstraat die van noord naar west loopt.
Onze winkel ligt aan het begin van de Meent, vanaf de noordkant, naast de poffertjeskraam. De grote markt (dinsdag en zaterdag) is om de hoek. Bovendien zijn er op zo'n 5 minuten loopafstand diverse vormen van openbaar vervoer.
Openbaar vervoer
Trein:
Station Blaak
Bus:
Lijn 98 halte Meent (Goudsesingel)
Tram:
Lijn 7, halte Meent (Goudsesingel)
Lijn 21,23 en 25 halte Beurs (Coolsingel)
Metro:
Erasmuslijn, halte Beurs en Stadhuis
Calandlijn, halte Beurs en Blaak
 
Auto
Uit de richting Dordrecht / Breda
Volg de A16 / E19.Vanaf ring Rotterdam oost neemt u de afslag centrum en direct na de van brienenoordbrug de afslag Rotterdam centrum. neem de rotonde 3/4 richting centrum en volg de maasboulevard tot aan het havenziekenhuis. daar voor rechtsaf de oostmolenwerf op en dan via het oostplein de goudsesingel op. na de 2e stoplichten links is de Meent.
Uit de richting Gouda / Utrecht
Volg de A20 / E25. volg ring Rotterdam noord richting den haag/hoek van holland. neem afslag Rotterdam centrum.neem de rotonde 3/4 richting centrum tot aan rotonde hofplein. neem de rotonde 3/4 en rij rechtdoor naar pompenburg. na de stoplichten rechts aanhouden. de eerst kruising rechts is de Meent.
Uit de richting Den Haag / Amsterdam
Volg de A13 / E19.op knooppunt kleinpolderplein neemt u de afslag ring Rotterdam west richting centrum tot aan rotonde hofplein. neem de rotonde 3/4 en rij rechtdoor naar pompenburg. na de stoplichten rechts aanhouden. de eerst kruising rechts is de Meent.
Uit de richting Hoek van Holland
Volg de A20 / E25. neem op het knoopunt kleinpolderplein de afslag ring Rotterdam richting centrum tot aan rotonde hofplein. neem de rotonde 3/4 en rij rechtdoor naar pompenburg. na de stoplichten rechts aanhouden. de eerst kruising rechts is de Meent.